УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Предизборна реклама на црногорска партија: „Ај полека“

Loading...

Кампањата за локалните избори кои ќе се оддржат на 25. Мај во Црна Гора веќе започна, а Социјалистичката народна партија објави оригинална реклама.Кампањата за локалните избори кои ќе се оддржат на 25. Мај во Црна Гора веќе започна, а Социјалистичката народна партија објави оригинална реклама.
За само два дена рекламатана Јутјуб има повеќе од 20 000 прегледи, а во СНП се надеваат дека таа ќе им помогне да ги привлечат гласачите.
Погледнете ја рекламата на следната страна:

Кампањата за локалните избори кои ќе се оддржат на 25. Мај во Црна Гора веќе започна, а Социјалистичката народна партија објави оригинална реклама.

loading...
Loading...