Уште еден ДОКАЗ дека КУЧИЊАТА се најдобар ПРИЈАТЕЛ на човекот!

Љубовта кон милениците ја исполнува секоја празнина, го отстранува секој страв и создава среќни моменти.Ако имате, или сте имале куче, тогаш знаете како вашиот крзнен пријател ви го исполнува животот, исто како и вие нивниот.
Љубовта кон милениците ја исполнува секоја празнина, го отстранува секој страв и создава среќни моменти. Таа љубов ве прави подобри, подрагоцени, поплеменети и посреќни. Тие ве прават да бидете нежни и грижливи, да им бидете верни. Кучето едноставно ве учи на љубов!Ако имате, или сте имале куче, тогаш знаете како вашиот крзнен пријател ви го исполнува животот, исто како и вие нивниот.
Љубовта кон милен

Пронајдете не на следниве мрежи: