Уште еден неработен ден до крајот на годината!

Loading...

Уште еден неработен ден  до крајот на годината!Празникот Св. Климент Охридски 8 Декември (вторник) е неработен за сите граѓани на Република Македонија, согласно Законот за празниците на РМ, соопшти Министерството за труд и социјална политика.
Истовремено, Министерството за труд и социјална политика им го честита празникот на граѓаните на Република Македонија коишто го чествуваат и го слават патронот „Св. Климент Охридски”.Празникот Св. Климент Охридски 8 Декември (вторник) е неработен за сите граѓани на Република Македонија, согласно Законот за празниците на РМ, сооп

loading...
Loading...