Уште еден „талент“: Го удрил Ферарито веднаш по излегувањето на улица!

Loading...

Настрадал и еден паркиран автомобил, но повеќе го погодило тоа што го „провалиле“ на Јутјуб!Намерата е јасна. Човекот сакал да биде упадлив кога излегувал од паркингот. Полн гас без контрола и ете го ударот. Во секој случај, овој маневар не беше лесен, но човекот сепак го направи невозможното.
Тој го притиснал својот „Ферари 550“ до максимум. Предоцна го свртел воланот на спротивната страна и му немаше спас… Настрадал и еден паркиран автомобил, но повеќе го погоди тоа што беше ставен на Јутјуб.Намерата е јасна. Човекот сакал да биде упадлив кога излегувал од паркингот. Полн гас без контрола и ете го ударот. Во секој случај, овој маневар н

loading...
Loading...