Утре и задутре невреме, а потоа…

Loading...

Утре и задутре невреме, а потоа…Според Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР) утре и задутре не очекува невреме, а потоа следат многу жешки денови. Ова е временска прогноза до крајот на месецот: 
Според Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР) утре и задутре не очекува невреме, а потоа следат многу жешки денови. Ова е временска

loading...