Утре во 12.00 се блокира раскрсницата кај Пикадили циркус. После вечерта маваме по тркалото со боја!

Loading...

Брегзит крена прашина во светот, а последиците од референдумот на кој мнозинството од граѓаните на Британија се изјаснија дека сакаат да излезат од ЕУ веќе се чувствуваат по објавувањето на резултатите.Успешноста на Брегзит и` зададе тежок удар на Европската унија, посебно поради актуелноста и слабото справување со бегалската криза.
Стариот континент се наоѓа под лупата на светската јавност, а не изостануваат и заканите од терористички напади. Во потенцијалните земји кои би можеле да станат дел од ЕУ, веќе владее скептицизам за тоа колку е сигурно членството во унијата која не може да ги држи сите конци во рацете.
Не изостанаа и жалопојките од СДСМ, на кои твитерџиите одговорија со комични статуси:

Пајо брат, oставај гаќите на Прометеј ти најдов тезга у Лондон. Добро платена. Kete barram.
— ЗОРАН ЗАЕБ (@ZoranZaeb) June 24, 2016

УТРЕ во 12.00 Се блокира раскрсницата кај Пикадили циркус. После вечерта маваме по тркалото со боја. ЗАМИР пакувај се!
— ЗОРАН ЗАЕБ (@ZoranZaeb) June 24, 2016

УТРЕ ВО 18.00 ПРЕД БАКИНГЕМСКА ПАЛАТА. Се Собираме на Тауер бриЏ.#Егзитирам
— ЗОРАН ЗАЕБ (@ZoranZaeb) June 24, 2016

Не очајувајте @BritAmbCGarrett ,Од Фиром од режимот на Грујо се одселени 600.000 млади.Им вртам и утре се со боја пред Бакингамска палата.
— ЗОРАН ЗАЕБ (@ZoranZaeb) June 24, 2016

Поубава ќе биде Бакингемската палата шарена. Јас да ви кажам.
— ЗОРАН ЗАЕБ (@ZoranZaeb) June 24, 2016

[email protected] 1.Не ги признавајте резултатите од #Brexit2. Продуцирајте phone tap афера3. На улица и фарбање на Бакингемската палата
— ЗОРАН ЗАЕБ (@ZoranZaeb) June 24, 2016
Успешноста на Брегзит и` зададе тежок удар на Европската унија, посебно поради актуелноста и слабото справување со бегалската криза.
Старио

loading...