Ужас: Се обидел да силува дете пред ресторан!

Српската полиција го уапсила 64-годишниот маж кој се обидел да силува 16-годишно дете. Настанот се случил во Краљево поточно пред локалот „Мланча“ кој во моментов е запуштен како последица од поплавите. Па поради поплавите локалот е отсечен од градот и нема пат. 
Таму Радољуб (64) се обидел да силува 16- годишно дете. Тој во моментов е во притвор. 
 Настанот се случил во Краљево поточно пред локалот „Мланча“ кој во моментов е запуштен како последица од поплавите. Па порад

Пронајдете не на следниве мрежи: