УЖАСНА СУДБИНА НА МЛАДАТА ДЕВОЈКА: Самра била сексуална робинка на џихадистите!

Самра Кешиновиќ (17), австриска државјка со потекло од Босна и Херцеговина, била силувана и третирана како сексуална робинка пред да биде претепана до смрт.Ова го изјавила поранешна заробеничка којашто ја познавала Самра и нејзината пријателка Сабина Селимовиќ (15). Самра и Сабина заедно избегале на 10. април од Виена кадешто живееле заедно со семејствата и се приклучиле кон редовите на терористичката организација ИСИЛ во Сирија.
Во текстот кој го пренесува Дејли Мејл, се наведува дека Самра Кешиновиќ непосредно пред смртта била користена како сексуална робинка за борците на Исламската држава, а според зборовите на заробеничката од Тунис, Самра и Сабина живееле заедно во иста куќа и биле „подарок за новите борци на Исламската држава“.
Младата девојка била згрозена од случувањата. На девојчињата кои преку интернет биле намамени да учествуваат во „света војна“, морбидните глетки станале неподносливи. Самра и Сабина секојдневно гледале јавни погубувања, камшикувања и воздушни напади.
Кога Самра се обидела да избега од Рака, џихадистите ја претепале до смрт. Се претпоставува дека Сабина Селимовиќ загинала во борба, но тоа сѐ уште не е официјално потврдено.Ова го изјавила поранешна заробеничка којашто ја познавала Самра и нејзината пријателка Сабина Селимовиќ (15). Самра и Сабина заедно избегале на 10

Пронајдете не на следниве мрежи: