Ужасно: Мајка своето 14 месечно бебе го изнајмувала за секс!

Loading...

Натиша Хилард (25) од Гарија во Индијана била соочена со казна од 30 години затвор откако признала дека своето бебе од неговите 4 до 18 месеци повремено го „продавала“ за снимање на детска порнографија, па и за секс.Таа е уапсена минатата година во март, откако сопственичката на еден салон за масажа пријавила дека Натиша е „партнер“ на Кристофер Боур (39), кој и имал прикажано видео снимка од детска порнографија и ја прашал дали сака да снима секс сцена со детето.
Боур и Натиша се обвинети за произведување и поседување на детска порнографија, а на снимките  кои се најдени кај нив се гледа Боур како го допира детето на непристоен начин, додека  жената која го држи е идентификувана како мајката на Натиша Хијард.
На судењето таа рекла дека не знаела ништо, а очигледно и не ја интересирало што прави Боур насамо со бебето. Пресудата сеуште не е одредена, но се знае дека за Натиша  следи затворска казна од најмалку 30 години.Таа е уапсена минатата година во март, откако сопственичката на еден салон за масажа пријавила дека Натиша е „партнер“ на Кристофер Боу

loading...
Loading...