Вака изгледа наследникот на Ѓоковиќ

Јелена не можеше да издржи, конечно го покажа синот…Ѓоковиќи доста умешно до сега го прикриваа лицето на  малиот Стефан од јавноста, но по се изгледа Јелена не сакаше повеќе да го крие. Погледнете како изгледа наследникот на семејството Ѓоковиќ.
Ѓоковиќи доста умешно до сега го прикриваа лицето на  малиот Стефан од јавноста, но по се изгледа Јелена не сакаше повеќе да го крие

Пронајдете не на следниве мрежи: