Вака реагира Фалангата кога БиХ ќе даде гол

Вака реагира Фалангата кога БиХ ќе даде гол…Навивачите кои се на трибините и им даваат поддршка на македонските ракометари во своите натпревари на Светското првенство во Катар, важат за едни од најгласните и најдобрите навивачи кои во клучни моменти знаат да ги „кренат“ нашите играчи.
A еве како тие реагираат противникот ќе даде гол.
 

Навивачите кои се на трибините и им даваат поддршка на македонските ракометари во своите натпревари на Светското првенство во Катар, важат за едни

Пронајдете не на следниве мрежи: