ВАКОВ пријател сигурно не би сакале да имате: Му го напика задникот во…

Банда мајтабџии убаво го изиграа својот пријател.Ова дефинитивно не им требаше. Банда мајтабџии  му приредија несолена шега на својот пријател. му ги прекрија очите и еднен од момците од страна му го напика задникот директно во лице.
Погледнете го видеото

 

Post by Serra Ago Agostino.
Ова дефинитивно не им требаше. Банда мајтабџии  му приредија несолена шега на својот пријател. му ги прекрија очите и еднен од момците од стра

Пронајдете не на следниве мрежи: