Ваков треба да биде мажот за кого ќе се омажите!

Секоја жена еднаш или барем два пати била заљубена во момче кое ДЕФИНИТИВНО не било за неа….

Како да препознаете кој е вистинскиот?

Еве како ќе го препознаете

Има работни навики
Секако треба да има работа, но ете може да се случи и да нема па така вие може да процените дали и покрај тоа тој има работни навики. Никој не сака да биде во брак со тип кој постојано лежи и чека некој да му каже што да работи.

Ги почитува вашите соништа
Некои мажи може со потсмев да реагираат на вашите соништа. Потребно е мажот да ве поддржува и да ги почитува вашите соништа без разлика какви и да се тие. Вистинскиот маж нема да дозволи да ја изгубите самодовербата.

Самостоен е
Знае да си испере облека и понекогаш сам да си направи јадење.ж

Има свој живот
Свои цели, идеи, пријатели. Мажите кои го заборавиле социјалниот живот воопшто не се привлечни. Не ви треба некој љубоморен кој ќе се лути ако излегувате со пријателките.

Пронајдете не на следниве мрежи: