Ванковска: Оној упропасти бомби, овие упропастуваат тоа што преостана од бомбите

Loading...

За ова ли протестираа шарените?, прашува универзитетската професорка Билјана Ванковска, додавајќи дека гласовите за Заев не беа дадени и за албанската платформа. Според професорката, Шарените прокоцкаа се за што наводно се бореа.– И јавноста пак си најде сеир! Наместо „нема правда, нема мир“, сега се скандализира од даночно затајување и купување долен веш, шминки и душеци – како своевремено со Зоки и Горде и Хју Грант! Знам дека на Шарените веќе не им се протестира, а мене дури сега ми пука филм: па, за ова ли се маршираше? За шамарите, тендерите и даночното затајување ли правеа маички со трите „хероини“, па дури и револуција (би имале право да прашаат)? За албанска платформа ли го гласавме Заев, па и Сеља да му биде фактор (реален мандатар) во влада? Не знам кој им е пи-ар советник, ама ЕПТЕН ја утнаа! ЕПТЕН прокоцкаа се’ за што (наводно) се бореа! Оној упропасти бомби, овие упропастуваат тоа што преостана од бомбите – напиша Ванковска.– И јавноста пак си најде сеир! Наместо „нема правда, нема мир“, сега се скандализира од даночно затајување и купување долен веш,

loading...