Вашиот поголем задник ја одредува вашата интелигенција

Loading...

Научниците од Универзитетот во Оксфорд спроведоа неколку интересни истражувања за врската меѓу женските облини и коефициентот на интелигенција. Резултатите од оваа необична студија покажаа дека жените со поголем задник се поинтелигентни и кај нив постои поголема веројатност да имаат интелигентно потомство.
Покрај тоа што се поинтелигентни, жените со поголеми задници се и поздрави од оние сопственички на мал задник, се покажувало во студијата.
Иако не е добро да имате вишок масни ткива, ако веќе го имате, најдобро е тој да е во областа на задникот и колковите.
 Резултатите од оваа необична студија покажаа дека жените со поголем задник се поинтелигентни и кај нив постои поголема веројатност да имаат интелиг

loading...
Loading...