Вашите среќни денови за 15.04.2013- 21.04.2013

Loading...

Овен
Чувствувате зголемена страст и сакате брзо да дојдете до успехот. Вашите среќни денови се: 15, 17 и 19 април. Особено внимавајте на : 16 и 18 април.
Бик
Постојат ситуации во кои можете да се прилагодите на различните услови на игра, но не секогаш е така. Вашите среќни денови: 16, 18 и 20 април. Сочувајте дополнителна мера на внимание на: 15 и 17 април.
Близнаци
Со тактитка надмудрете ги другите. Добивка е можна на: 15, 17 и 18 април. Избегнувајте непланирани средби со Стрелец, Близнаци, Шкорпија или Јарец на 16 и 20 април.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Чувствувате зголемена страст и сакате брзо да дојдете до ус

loading...