Васко Ефтов без влакна на јазикот во ТВ емисијата на годината

Познатиот новинар Васко Ефтов имаше извонредно гостување во Еден на Еден, која ја доби наградата “ТВ емисија на годината” на последната “Златна Бубамара на популарноста”.Погледнете ја YouTube верзијата од оваа Еден на Еден епизода и уживајте во она што го презентираа Жаре и Ефтов како гостин.
 Многу политички пикантерии, шеги, анегдоти, а богами не изостана и познатата имитација на Жаре, панданот на Ефтов – Жарко Збрефтов.Погледнете ја YouTube верзијата од оваа Еден на Еден епизода и уживајте во она што го презентираа Жаре и Ефтов како гостин.
 Многу пол

Пронајдете не на следниве мрежи: