Васко Ефтов : Кое е тоа цивилизациско самоубиство

Loading...

Вчера во организација на ДУИ и со поддршка од СДСМ- техничкиот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски,  албанците се обидоа да направат меѓуетнички конфликт во Скопје.Вчера во организација на ДУИ и со поддршка од СДСМ- техничкиот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски,  албанците се обидоа да направат меѓуетнички конфликт во Скопје. На ова Жестоко одговори и новинарот Васко Ефтов на неговиот фб профил 
Вчера во организација на ДУИ и со поддршка од СДСМ- техничкиот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски,  албанците се обидоа да на

loading...
Loading...