ВЕЧЕРВА Е ВАША! Доведете го до лудило!

Loading...

Применете ги овие методи и доведете го до лудило!Сите знаеме дека секси долната облека е неодолива, но експериментирајте малку. Пробајте на пример, да пеглате облека облечени само во секси долна облека. Веројатно нема да продолжите да пеглате откако ќе ве види…
Доделете му комплимент, дајте му до знаење дека е за вас најубав, најзгоден, најпаметен, најсекси. Тоа ќе му ја крене самодовербата, но и сексуалната желба.
Допрете ги неговите мускули. Така ќе се чувствува помажествено, а со самото тоа ќе има и поголем сексуален нагон….

Можеби не го признаваат тоа, но мажите сакаат да се мазат. Нежно чешкајте го, заплеткајте ги прстите во неговата коса, измасирајте го… Имајте на ум дека внатрешната страна на бутовите, вратот и делот околу ушите се ерогени зони, па обрнете поголемо вниманите. Сигурно нема да остане рамнодушен на вашиот труд.
Подгответе му вечера само во кецела. Ќе го излудите!Сите знаеме дека секси долната облека е неодолива, но експериментирајте малку. Пробајте на пример, да пеглате облека облечени само во секси долна о

loading...