Велиновска за Заев и СДСМ: Тие се марионети, корисни идиоти!

Новинарката Мирка Велиновска истакна дека народот гласајќи за ВМРО-ДПМНЕ ќе си гласа за себе. Според неа, во другата опција, осносно во СДСМ има само марионети.-Македонскиот народ на избори го гледа својот код на препознавање. Тоа е ВМРО бидејќи СДСМ го изгуби својот код на препознавање како комунистичка партија која водеше антифашистичка револуција. Се изгуби се тоа, истакна новинарката.-Македонскиот народ на избори го гледа својот код на препознавање. Тоа е ВМРО бидејќи СДСМ го изгуби својот код на препознавање како комунистичка п

Пронајдете не на следниве мрежи: