Венди и Анета покрај своите различности имаат исто срце

Loading...

Финалисти во Куќата на Големиот Брат се: Топ, близнаците, Ава, Анета и Сораја. На Маја Волк и е драго што покажла каква е, а Венди е среќна што покажала дека има моќ.
Маја се расплака откако излезе од куќата зошто го немаше нејзиното семејство.
Но била горда на себе, зошто им покажала на сите како таа живее.
Додека Венди успеа да ја натера Маја Николиќ да и се покори, а на Ава и докажа дека не излегува секогаш оној кој е досаден и не активен.
Таа за нашата претставничка Анета рече дека се сосема различни но дека имаат исто срце.
Кој ќе биде победикот останува да видиме во понеделник.
Финалисти во Куќата на Големиот Брат се: Топ, близнаците, Ава, Анета и Сораја. На Маја Волк и е драго што покажла какв

loading...
Loading...