Венди открива: Светлана орално го задоволуваше Иван Гавриловиќ

Loading...

Весна Вукелиќ, позната како Венди и за новите учесници на Фарма знае многу детали, за кои тие мудро молчат. Но Венди сака тајните да се откријат, па со оглед на тоа раскажа неколку интересни детали од минатото на Светлана Копривица.Од секогаш е позната по анализирање на јавните личности и по тоа што во ракав држи разни информации за половина од јавната естрада, Весна Вукелиќ, позната како Венди и за новите учесници на Фарма знае многу детали, за кои тие мудро молчат. Но Венди сака тајните да се откријат, па со оглед на тоа раскажа неколку интересни детали од минатото на Светлана Копривица, која како што вели Венди  имала многу бурен однос со танчерот Иван Гавриловиќ, кој орално го задоволила во еден тоалет.
„Имав можност да ја запознаам во текот на една емисија на Ачимовиќ. Таа Светлана, или Светлан, седеше до мене. Прво што забележав беше брадата и трагите од бричење што можеа да се видат на нејзиното лице. Делува како хермафродит.! На тоа снимање беше Иван Гавриловиќ, а она го фиксираше со погледот, и на сите им беше јасно за искрата во нејзините очи…..
Повеќе на ТЗМ.МКОд секогаш е позната по анализирање на јавните личности и по тоа што во ракав држи разни информации за половина од јав

loading...
Loading...