Вереницата на Новак изјавува: „Бев голема бубалица“

Loading...

Јелена Ристиќ, вереницата на најдобриот српски тенисер Новак Ѓоковиќ, ретко говори за медиумите, но неодамна во една емисија „Како цел нормален свет“, открила неколку работи за својот живот.„Кога бев мала од Дедо Мраз сакав само едно- петки во училиште. Бев голема бубалица. Од мали нозе во семејството разговаравме да одиме во странство да студираме. А тоа значеше дека да бидеме најдобри во училиште и да допринесеме за да добиеме стипендии, бидејќи родителите не можеа тоа да ни го овозможат“ изјавила Јелена, додавајќи дека поради големите амбиции во училишните денови не била сфатена од своите другарчиња, но подоцна признале дека тие и завидувале што не биле како неа“.„Кога бев мала од Дедо Мраз сакав само едно- петки во училиште. Бев голема бубалица. Од мали нозе во семејството разговаравме да одиме в

loading...
Loading...