Веслале низ мирното езеро но она што им излегло од водата НЕ ГО ОЧЕКУВАЛЕ!

Неколку веслачи доживеале големо изенадување кога едно утро пловеле по езерото.Матурантите  тренирале веслање на езерото кога одеднаш од водата ги нападналле азијски шарани.
До сега сме виделе доста видео снимки каде животните комично напаѓаат луѓе, но оваа средба со рибите е една од најдобрите.
Погледнете го видеото.Матурантите  тренирале веслање на езерото кога одеднаш од водата ги нападналле азијски шарани.
До сега сме виделе доста видео снимки к

Пронајдете не на следниве мрежи: