Вежби за подобар секс!

Loading...

Сакате да бидете неуморни во кревет? Овие вежби ќе ви помогнат да ви се зголеми енергијата и да бидете поиздржливи во повеќе пози. Притоа, може да го вклучите во вашиот стандарден тренинг но може и да ги вежбате само нив. Стегнете се за во вашата спална
Постојат две тајни за подобар секс: сила и флексибилност. Клучните мускули за истегнување може да направат разлика помеѓу тоа да бидеш силен и да попуштиш во текот на сесијата(вежбите).
Доколку ги внесете овие вежби во вашиот редовен тренинг во текот на сексот ќе чувствувате многу поголемо задоволство.

За одлична флексибилност
Без разлика дали сакате да пробате само нова вежба или се обидувате да го фасцинирете во кревет оваа вежба е одлична за препроните и колковите.
Легнете на стомак со лицето до подот, кај препоните поткренете се на две крпи. Рацете и нозете поставете ги во агол од 90 степени, позиција на жаба. Држете 10 минути па потоа отпуштете.

 

За зајакнување на долниот дел од телото
Обидете се со топка
-Поставете ја топката на ѕид и потпрете се со грбото на неа, гледајте да биде поставена во долниот дел на вашиот грб.
-Потоа спуштете се доле во седечка позиција и поставете ги рацете на колената. Бутовите нека бидат паралелни на подот. Држете 15 секунди. Повторете ја вежбата 5 пати.

За да бидете во форма цела ноќ
Спајдермен склековите се одлични. Ви овозможуваат повеќе сила во вашите раце. Па подобро ќе издржите многу пози.
Поставете се во позиција на класични склекови. Но кога ќе се придвижувате надоле исправете ја левата рака и свиткајте го десното колено. И обратно. Направете 2 сета од 10 пати. Стегнете се за во вашата спална
Постојат две тајни за подобар секс: сила и флексибилност. Клучните мускули за истегнување

loading...
Loading...