Видел болно девојче на трибините. Она што го направил ЌЕ ВИ ГИ СТОПИ СРЦАТА!

Некогаш не можеме да научиме некои работи од постарите луѓе, туку од децата. Ова видео е најдобар доказ за тоа!Мало девојче кое има леукемија, го посети натпреварот на кој играл нејзиниот омилен хокеарски тим.
Тие веднаш ја повикале да дојде и на наредниот натпревар.
Во меѓувреме, едно момченце освои хокеарска палка на која се наоѓале потписите на сите играчи. Бил пресреќен. Но, одлучил да ѝ ја подари.
Таа била пресреќна, а приказната и за момчето имала среќен крај…Мало девојче кое има леукемија, го посети натпреварот на кој играл нејзиниот омилен хокеарски тим.
Тие веднаш ја повикале да дојде и на нар

Пронајдете не на следниве мрежи: