Видео: 10те најдобри игри во кариерата на Коби Брајан

Loading...

Славниот кошаркар од Лос Анџелес Лејкерс никогаш не ја остава публиката рамнодушна. Во својата кариера запишал низа успеси и донел низа победи за својот тим.Како еден од најдобрите поентери во НБА, Коби Брајан никого не остава рамнодушен со неговата активност на теренот. Тој постојано ја вчудоневидоува публиката со своите потези, подвизи и одлично одиграни мечови. Погледнете ги 10те најдобри игри на овој иден член на низаа најславни кошаркари.
Како еден од најдобрите поентери во НБА, Коби Брајан никого не остава рамнодушен со неговата активност на теренот. Тој постојано ја вчудоневидоува

loading...
Loading...