Видео: 13-годишни близначки случајно се снимале за време на земјотресот – Ова е нивната реакција!

Две близначки од Скопје, 13-годишните Ана и Ива, објавија видео на својот YouTube канал, во кое е забележан моментот од дрмањето на вчерашниот во Скопје.Две близначки од Скопје, 13-годишните Ана и Ива, објавија видео на својот YouTube канал, во кое е забележан моментот од дрмањето на вчерашниот во Скопје.
Додека тие се снимале зафати земјотресот, па девојчињата снимката одлучија да ја споделат со сите нас. 
Погледнете ја нивната реакција: 
 Две близначки од Скопје, 13-годишните Ана и Ива, објавија видео на својот YouTube канал, во кое е забележан моментот од дрмањето на вчерашниот во С

Пронајдете не на следниве мрежи: