Видео: 15 – годишно девојче се обесило во училишниот тоалет

Вработените во Академијата “Harris Greenwitch” во југоисточниот дел на Лондон очајнички се обидувале да го спасат девојчето пред доаѓањето на Брзата помош, меѓутоа два часа подоцна, лекарите во болницата ја прогласиле за мртва.
Девојката која била пронајдена обесена во училишниот тоалет, имала само петнаесет години. Полицијата смета дека станува збор за самоубиство.
Телото на талентираната Малика Сојер било пронајдено со јаже замотано околу вратот.
“Тажно е што нема да има можност да го исполни целиот свој потенцијал”, изјавил портпаролот на училиштето.
Многу од пријателите на Малика на Фејсбук оставаат пораки и тагуваат по неа.
“Те сакам, ангелу мој. Не можам да верувам дека те нема, вчера се смеевме заедно”, напишала Михаела Брок на социјалната мрежа.
Полицијата навела дека не ја третира смртта на девојчето како сомнителна.Вработените во Академијата “Harris Greenwitch” во југоисточниот дел на Лондон очајнички се обидувале да го спасат дево

Пронајдете не на следниве мрежи: