Видео: 23 најблиски средби со смртта

Loading...

Овие луѓе за малку ја избегнаа смртта. Некој од нив ги испробуваа своите способности истовремено и своите “луди”  идеи , додека некој случајно се најдоа во блиска средба со смртта. Погледнете ги застрашувачките ситуации.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Овие луѓе за малку ја избегнаа смртта. Некој од нив ги испробуваа своите способности истовремено и своите “луди”  идеи , додека некој случајно

loading...