Видео: 60 секунди кои ќе го променат погледот кон вашиот живот!

Loading...

Самите родители се свесни дека децата секојдневно гледаат од нив а воедно и учат многу работи. И добри и лоши…Кога сме кај лошите, треба да се внимава, постои голема можност да го наследат нивното однесување.. Погледнете го видеото, сигурни сме дека ова ќе го смени погледот кон вашиот живот…

Кога сме кај лошите, треба да се внимава, постои голема можност да го наследат нивното однесување.. Погледнете го видеото, сигурни сме дека ова ќе

loading...
Loading...