Видео: 7 годишен пијанист кој ќе ве остави без здив!

Емисија исполнета со симпатија и веселост – Ellen DeGeneres во своето петочно шоу за гостин го имала седумгодишниот Elias Phoenix. 
Веднаш по снимањето на емисијата, Ellen на Twitter напишала статус: „ Штотуку завршив со снимањето на една од најнезаборавните емисии и интревјуа што сум ги направила, и тоа со 7 годишно дете. Ќе се емитува утре. Мора да видите, за да поверувате.“
Погледенете го видеото со разговорот помеѓу Ellen и Elias и прекрасната изведба на малиот пијанист

.  
Веднаш по снимањето на емисијата, Ellen на Twitter напишала статус: „ Штотуку завршив со снимањето на една од најнезаборавните

Пронајдете не на следниве мрежи: