Видео: Амди со уште еден легендарен говор во Куманово: Еве како ќе го улови Заев

Loading...

Амди е еден и единствен.Тој на вчерашниот митинг во Куманово демонтрираше како ќе го улови Заев…
Имено, тој е во план со помош на морковот да го намами Заев.

 
Заев ќе дојде по морковот. Задолжително погледнете го говорот на Амди кој ќе остане запаметен!
 Тој на вчерашниот митинг во Куманово демонтрираше како ќе го улови Заев…
Имено, тој е во план со помош на морковот да го намами Заев.

loading...
Loading...