Видео: Антиќ доби необичен подарок за Божиќ од македонските фанови

Loading...

Нашите фанови во Америка за Божиќ на Перо Антиќ му подарија навистина необичен подарок…Нашите фанови во Америка за Божиќ на Перо Антиќ му подарија навистина необичен подарок…Ни помалку ни повеќе – смоки стоби флипс, кои сигурно не ги пробал со месеци.
Погледнете ја реакцијата на Антиќ:

Нашите фанови во Америка за Божиќ на Перо Антиќ му подарија навистина необичен подарок…Ни помалку ни повеќе – смоки стоби флипс, кои сигурно не г

loading...
Loading...