Видео-Ава: Мачката има 9 животи, јас имам 12

Loading...

Ава продолжува да не изненадува. Откако имаше проблем со сите ученсици во шоуто, видно изнервирана од ситуацијата таа на Големиот Брат му се пожали.
Па изјави „ во чета е лесно, но треба да имаш храброст да бидеш соло играч, и Спартак бил сам па се ослободил.“
Па откако Големиот Брат и рече да се опушти и убаво да спие. Таа одговори дека ќе сонува како ќе победи, но не поради пари. На крај изјави „Мачката има 9 животи јас ги имаа 12“.
Погледнете.Ава продолжува да не изненадува. Откако имаше проблем со сите ученсици во шоуто, видно изнервирана од ситуацијата таа

loading...