Видео: Ава, Маја и Венди затворени во соба полна со глувци

Новата неделна задача е поврзана со хорор филмови, па така Ава, Венди и Маја беа првите жртви.
Тие беа во темна соба која беше полна со глувци и беа заклучени, потребно беше да го пронајдат клучот и да излезат од собата.  Ава прва го пронајде клучот но Венди и Маја имаа проблем со глувците и така поспоро ја исполнуваа задачата.
Погледнете го во продолжение видеото. 
 Новата неделна задача е поврзана со хорор филмови, па така Ава, Венди и Маја беа првите жртви.

Пронајдете не на следниве мрежи: