ВИДЕО: Авион се обиде да слета по големо невреме, но буквално „заглави“ во воздухот!

На сите им е познато дека пилотите се добро истренирани да се соочат со сите потешкотии кои би можеле да се случат при летањето.Еден таков маневар нѝ доаѓа од Велика Британија, поточно од Манчестер. Во тој град владееше вистинско невреме, а пилотите кои требале да слетаат на аеродромот биле приморани да го покажат своето знаење.
Посебно импресивен беше маневарот на пилотот кој со авионот во еден момент буквално „се заглави“ во воздухот.
Иако ова слетување изгледа восхитувачко, Роб Хантер, кој е шеф на сигурноста во БАЛПА, тврди дека пилотите се добро извежбани за извршување на такви задачи.
Погледнете го видеото:Еден таков маневар нѝ доаѓа од Велика Британија, поточно од Манчестер. Во тој град владееше вистинско невреме, а пилотите кои требале да слетаат на

Пронајдете не на следниве мрежи: