Видео: Автоголот на Георгиевски од друг агол

Loading...

На вчерашната пријателска средба, помеѓу репрезентациите на Македонија и Летонија, нашиот репрезентативец Георгиевски постигна автогол. Погледнете ја реакцијата на нашиот селектор.Автоголот на Георгиевски од К-15 агол
Автоголот на Георгиевски од К-15 агол

loading...
Loading...