Видео: Бабушка возвраќа на ударот: Старица „нокаутираше“ руски демонстрант во Украина!

Loading...

Една бабичка од Украина решила дека и е доста од се и ги превземала работите во свои раце. Таа буквално „ се затепала“ со еден руски демонстрант, и нема да верувате кој го извлече „подебелиот крај“.Погледнете самите како изгледало сето тоа…

 
 
Погледнете самите како изгледало сето тоа…

 
 

loading...
Loading...