Видео: Бидете внимателни кога купувате автомобил од странство-еве зашто

Loading...

Бидете внимателни кога купувате автомобил од странство…Овој автомобил е рекламиран и продаден како целосно нов…
На прв поглед и изгледа како нов и некористен но дали е навистина така!

 
Овој автомобил е рекламиран и продаден како целосно нов…
На прв поглед и изгледа како нов и некористен но дали е навистина така!

loading...
Loading...