Видео: Бијонсе ги изненади своите фанови со чуден гест!

Loading...

Бијонсе се почесто ги изненадува фановите…„Ова ми е прв ваков видео повик, драго ми е што се запознавме, изјавила Бијонсе преку видео повикот и продолжила да пее во син костим со светкави додатоци. Додека го пеела својот хит на концертот во Австралија „Irreplaceable“, Бијонсе (32) се ракувала со обожавателите во прв ред.

 
Еден од нив посебно го изненади. Момчето од публиката преку својот мобилен,  му ја покажувал атмосферата од концертот, а пејачката во тој момент му го земала телефонот од раце и ја поздравила личноста од другата страна.
Ова не е прв пат како Бијонсе изненадува некој од нејзините обожаватели.
Да ве потсетиме, Фарел моментално работи со Бијонсе, а нејзиниот албум е пред самиот крај.„Ова ми е прв ваков видео повик, драго ми е што се запознавме, изјавила Бијонсе преку видео повикот и продолжила да пее во син костим со свет

loading...
Loading...