Видео: Бик побегнал од кланица и трчајќи прегазил мотор на патот

Loading...

Бик кој побегнал од смрт во кланица, удрил во мотор на патот по кој поминувал. Инцидентот го снимила сообраќајната камера.Кинеските медиуми ја пренеле веста за бикот кој побегнал од кланицата во моментот кога требал да биде заколен и на месниот пат соборил мотор кој поминувал во истиот момент.
Бикот побегнал од кланицата во близината на месната индустрија во Сунинг, во југозападна Кина. Бикот после ударот со моторот продолжил да бега , но нажалост полицијата покасно го убила несреќниот бик.
Целото случување го снимила сообраќајната камера. Погледнете…

Кинеските медиуми ја пренеле веста за бикот кој побегнал од кланицата во моментот кога требал да биде заколен и на месниот пат соборил мотор кој по

loading...
Loading...