Видео: Божиќна честитка од „Apple“

Емотивна и празнична видео порака направена од Apple…Нема многу зборување, но има доста силна и емотивна порака…
Погледнете за што се работи…Нема многу зборување, но има доста силна и емотивна порака…
Погледнете за што се работи…

Пронајдете не на следниве мрежи: