Видео: Брчков со трет најдобар потег

Македонскиот репрезентативец Владимир Брчков се најде во „ТОП 5“ потези на вчерашните натпревари.Имено, нашиот репрезентативец му направи „рампа“ на Јанис Бламс, па овој потег е прогласен за трет од вчерашните натпревари на Европското Првенство во кошарка кое се одржува во Словенија.Имено, нашиот репрезентативец му направи „рампа“ на Јанис Бламс, па овој потег е прогласен за трет од вчер

Пронајдете не на следниве мрежи: