Видео: „БУЦКА“ НЕВЕСТА си одбра венчаница, но реакцијата на нејзината мајка ги запрепасти сите!

Разговорот меѓу мајката и ќерката стануваше се погласен и погласен, доволно за да слушнат сите присутни. Колку понижувачки!Да се одбере совршена венчаница не е лесна работа, поради тоа многу е важно невестата да оди во шопинг со луѓето кои ќе ја поддржат и кои ќе бидат трпеливи, со други зботови – луѓе на кои можете да сметате.
Во следното видео можете да видете една полничка невеста, која со својата мајка дошла да одбере и купи венчаница за својата свадба. Девојката беше уверена дека ја пронајде совршената венчаница за себе, но потоа почна да ја навредува нејзината мајка, велејќи и дека требало да ослаби пред да го купи невестинскиот фустан.
КУМАТА „се начука“ кај сватовите: Погледнете што се случи потоа…
Разговорот меѓу мајката и ќерката стануваше се погласен и погласен, доволно за да слушнат сите присутни. Колку понижувачки!
Погледнете и уверете се самите!

 Да се одбере совршена венчаница не е лесна работа, поради тоа многу е важно невестата да оди во шопинг со луѓето кои ќе ја поддржат и кои ќе бидат

Пронајдете не на следниве мрежи: