Видео: „Буџав лебац“ – испеана на англиски!

Loading...

„Буџав лебац“ песната на српската група С.А.Р.С., доби англиска верзија.Оваа „нова верзија“ на музичкиот канал „Јутјуб“ брои повеќе од 10 милиони прегледи.
Песната се вика „Moldy bread“ а овој проект е направен во соработка со групата Донт.
Слушнете…
Оваа „нова верзија“ на музичкиот канал „Јутјуб“ брои повеќе од 10 милиони прегледи.
Песната се вика „Moldy br

loading...
Loading...