Видео: Чак Норис доби сериозна конкуренција!

Loading...

Во ова урнебесно видео главна улога е еден човек кој дефинитивно му е конкуренција на популарниот Чак Норис.Отворот за ставање гориво во автомобилот е на една страна, а пумпата е на другата страна на возилото. Цревото не е доволно долго, а и возачот не се паркирал соодветно. Како да се реши овој проблем?
Логичниот одговор е да влезете во автомобилот и да го препаркирате за полесно да ставите гориво. Сепак еден возач од Русија има свое решение.

Колку за информација, Lada Samara тежи околу 900 килограми, моторот е сместен од предната страна, а иако тоа малку го олеснува, воопшто не прави лесен овој потфат.Отворот за ставање гориво во автомобилот е на една страна, а пумпата е на другата страна на возилото. Цревото не е доволно долго, а и возачот не се

loading...
Loading...