Видео: Чекор по чекор – водич за нанесување на туш за очи!

Loading...

Ова ќе ви помогне да имате очи какви што отсекогаш сте посакувале.Совладајте ги сите техники за нанесување на ајлајнер или туш за очи, од едноставен до Клеопатра изглед со детален и прецизен приказ и остварете изглед каков што од секогаш сте сакале да имате.
До 28 начини чекор по чекор техники за нанесување туш за очи.
Погледнете го видеото на следната страна:

Совладајте ги сите техники за нанесување на ајлајнер или туш за очи, од едноставен до Клеопатра изглед со детален и прецизен приказ и остварете изг

loading...
Loading...