Видео: Четиригодишно момче лие солзи на неговата омилена песна но не дава да ја променат!

Loading...

Имате ли песна која премногу ја сакате и буквално ви предизвикува солзи на очите секогаш кога ќе ја чуете?Епа, за четиригодишниот Џексон таа песна е “Say something” од групата Grea Bit World и тој буквално секогаш плаче кога и да сака некој да ја смени песната додека ја слуша.
Погледнете го ова видео на четиригодишното детенце кое не дозволува да се промени неговата омилена песна…

Епа, за четиригодишниот Џексон таа песна е “Say something” од групата Grea Bit World и тој буквално секогаш плаче кога и да сака некој да ја смени

loading...
Loading...