Видео: Човек изеде цел кактус!

Loading...

Некој јаде чорба, некој тестенини, а некој – кактус! 
Дали имате храброст и вие да пробате од специјалитетот на овој човек!
Пишете ни дали ви се допаднал вкусот на растението со боцки, или пак можеби не?
 
Дали имате храброст и вие да пробате од специјалитетот на овој човек!
Пишете ни дали ви се допаднал вкусот на растението со

loading...
Loading...